luni, 19 martie 2012

Targul Raw Generation

Printre lucrurile pe care mi le-am propus să le fac anul acesta se numără și o alimentație mai sănătoasă. Nu zic că înainte mâncam cine știe ce prostii, dar tot timpul este loc de mai bine. ;)
Așadar, Târgul Raw Generation este un eveniment pe care, personal, îl aștept cu nerăbdare de la începutul anului!!! Și uite că acum vine, bate la usă și se întâmplă exact duminica aceasta, 25 Martie! 
Am descoperit-o pe Ligia Pop anul trecut, când încă tatonam noțiunile de ”raw” și ”vegan”. Și de atunci, am tot urmărit cu interes toate rețetele pe care le posta pe site-ul ei, împreună cu toate informațiile despre acest stil de nutriție. M-a atras foarte mult abordarea Ligiei cu privire la alimentația vegană, o abordare ”neinvazivă”, pe care nu o simți ca pe o necesitate, o abordare deschisă, dăruită cu mult drag.
Așa că am acceptat cu mare plăcere să devin colaborator media al evenimentului, care se află deja la a IV-a ediție.
În cadrul târgului se vor întâmpla o sumedenie de lucruri frumoase: seminarii, workshop-uri, ateliere, va fi realizat chiar și un colț al copiilor.
Și pentru că Târgul Raw Generation promovează  nu numai un regim alimentar sănătos, ci un întreg stil de viață, vor fi prezenți mulți expozanți, din foarte multe domenii, de la care veți putea achiziționa ce vă face poftă. :)
Deci, vă invit la Târg cu mic cu mare duminica aceasta. Simplul fapt că acest loc va aduna laolaltă oameni pasionați și deschiși la suflet, este un motiv pentru care acest eveniment o să vă facă plimbarea de duminică mai plăcută.
Pentru mai multe detalii legate de locul de desfășurare, expozanți și evenimentele ce vor avea loc, accesează site-ul oficial al Târgului Raw Generation, aici.
Ne vedem acolo! ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More