vineri, 16 decembrie 2011

Vervă mare!!!

Sursă foto: www.realitatea.net
De vreo săptămână am un super spor la creat/revizuit/refăcut produse. :)
Săptămâna aceasta au luat naștere 2 tipuri noi de balsam de buze, 4 săruri de baie, 2 săpunuri și 1 balsam de păr. Am preparat o nouă tranșă de cremă antirid pentru ten normal și mixt și încă una de cremă de corp louflee (vin vremuri geroase și o să îmi doresc cu ardoare aceste produse). 
Pentru zilele acestea mai am câteva produse în tolbă, dar nu vi le dezvălui încă. Trebuie să mai rămână și o notă de mister la mijloc, nu-i așa? Plus: am și eu de făcut cadouri, așa că mai sunt și niște surprize. ;;)
Până luni am să încarc și noile produse în prezentare, ca să le puteți vedea și studia pe îndelete.

În altă ordine de idei, începând din ianuarie o să reiau temele specifice acestui blog cu privire la informații despre ingrediente, produse ecologice, probleme tematice, atenționări etc.
Am avut timp în ultimele luni să îmi fac o părere legată de percepția generală asupra acestor tipuri de produse. Și nu zic că o să schimb eu lumea, dar mă alătur și susțin o schimbare de atitudine cu privire la ce consumăm, cum, cât și de ce.
Pentru că nu vreau să uit de la ce principii și nevoi am pornit acum aproape 2 ani și pentru că am încredere în ceea ce fac (și nu sunt singura!!)

Așa că ne revedem curând. Și până atunci, nu uitați că vă puteți număra printre câștigători în cadrul concursului :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More