vineri, 29 iunie 2012

Site-ul Echo Sunshine

Dragii mei, zi mare!! Am dat drumul la site!
www.echosunshine.com este funcționabil de azi. Deocamdată are o formă destul de simplă, dar în curând voi achiziționa un template foarte drăguț, care va aduce o nouă suflare
De astăzi am publicat și noul Catalog de Produse (care include toate produsele Echo Sunshine). Are o formă foarte atrăgătoare, produsele sunt grupate pe categorii ca să nu vă spetiți prea mult cu căutatul. Rețetele au fost îmbunătățite, aceasta fiind una dintre activitățile mele principale. Perfecțiunea mea îmi aduce un imbold în acest domeniu, pentru a căuta în permanență cea mai bună calitate, cea mai bună formă, cea mai bună textură, cele mai bune efecte. 
Pentru detalii despre produse, cât și despre costuri, vă rog să mă contactați pe e-mail sau telefonic.
Pentru o vreme, blogul va funcționa în paralel cu site-ul. Așa că îmi puteți urmări activitatea în ambele părți. Nu uitați că mă puteți găsi și pe pagina de Facebook a Echo Sunshine :)

Aștept de la voi comentarii, sugestii și opinii legate de conținutul site-ului, subiectele pe care doriți să le abordez, produse noi și tot ce vă mai doriți voi.

Vă doresc un week-end cât mai plăcut!

duminică, 10 iunie 2012

Surpriza surprizelor!

Eheeeiii. A venit si acea zi pe care o astept in fiecare an cu drag si bucurie!! Si e si mai minunata aceasta zi, cand o petrec cu cei dragi. 
N-am avut niciodata probleme cum ca as mai imbatrani cu inca un an, pentru ca nu mi-am simtit varsta din buletin niciodata!! Si nici nu mai simt ca as avea o anumita varsta. Oi fi ajuns atemporala, mai stii?? :))
Ma bucur ca am acumulat experienta de pana acum, ca sunt sanatoasa, ca am o stare buna, ma bucur de lucrurile care se intampla in viata mea acum, ma bucur ca ma entuziasmez, ca rad, ca am initiativa, ca sunt o luptatoare, ma bucur de oamenii care au intrat in viata mea pana acum si de la care am luat cate ceva pentru sufletul meu.


Am avut 2 zile superbe, cu rasete, voiosie si cu o casa plina! Am primit o gramada de super cadouri, care mai de care mai bine-venit si imi permit sa va povestesc despre unul dintre ele, care m-a luat prin surprindere total. :)
Echo Sunshine are deja ceva vechime si multi dintre cunoscuti stiu ce presupune, imi urmaresc activitatea, ma incurajeaza si ma sustin. Am intalnit si persoane care nu stiau ca Echo Sunshine sunt chiar eu si care au fost placut surprinsi cand au aflat. In familie insa, in loc de Lorena, am mai fost strigata si Echo Sunshine. :)
Ceva imi spunea ca o sa primesc de la Vlad un tricou cu logo-ul meu si cred ca din aceasta cauza nu m-am uitat foarte atent la detaliile de pe el. Am vazut floricica, manutele si denumirea, iar per total era in regula. Abia cand am fost indemnata sa ma uit cu atentie si sa citesc inca o data, am descoperit surpriza. Si anume, faptul ca sunt mega-extra fericita proprietara a site-ului www.echosunshine.com!!! Can you imagine that??? Si acum imi vine sa sar in sus de bucurie!!
Si inca o data Universul imi da peste nas cu una din Legile lui de care mai uit uneori - fii atent la ce iti doresti, pentru ca se poate intampla. Cam in fiecare luna intram sa vad daca a luat cineva domeniul si imi tot zicem ca poate data viitoare il cumpar. Si visam cu ochii deschisi la cum ar fi sa am propriul meu site.
Asa ca da, de acum exista www.echosunshine.com. :) In urmatoarea perioada o sa ma ocup sa mut blogul pe site si sper ca in viitorul apropriat, usor-usor, sa imi iau si forma juridica si sa incep sa certific unele dintre produse. Oricum, sunt mandra si multumita de progresul meu de pana acum si le sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au sprijinit,  care ma ajuta sa "cresc" si care au incredere in ce fac.
In ultima perioada n-am prea mai scris pe blog, dar nu am stat degeaba. Am realizat toate produsele pe care mi le-am propus si pe care le puteti gasi pe pagina de Facebook a Echo Sunshine. Este mai rapid sa pun pozele acolo ori de cate ori mai fac ceva nou, asa ca daca dorit sa vedeti ce am mai "bucatarit", gasiti acolo. O sa fac acelasi lucru cand o sa fie gata si site-ul. Dar trebuie sa mai aveti putintica rabdare ;)
Pana la sfarsitul saptamanii imi propun sa postez si noul catalog de produse, care arata foarte, foarte bine si e plin de "bunatati" pentru toata lumea, de la cei mai mici la cei mai mari.
Pana atunci, va indemn sa fiti recunoscatori pentru orice persoana/intamplare/lucru din viata voastra (fie bune, fie mai putin bune), pentru ca nu sunt nicioadata intamplatoare. Si va las mai departe sa cititi despre un alt cadou pe care l-am primit din partea surorii mele (il gasiti aici: http://zambet-din-franturi-de-glas.blogspot.ro/2012/06/sora-mea.html).


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More