duminică, 25 decembrie 2011

Cu drag pentru voi

Sursă foto: www.notonthehighstreet.com
Dragii mei,

Vă doresc cele mai frumoase Sărbători de Iarnă, pline de cadouri, clipe frumoase, voioşie şi oameni dragi alături. 
Pentru mine, anul acesta a fost unul cu adevărat deosebit, mai ales pentru realizările pe plan personal, cele făcute pentru sufletul meu!
Fiecare om a avut anul acesta o însemnătate pentru mine şi pentru ce fac. Spuneam eu undeva că atunci când îţi deschizi sufletul să primeşti numai de bine, aşa se şi întâmplă.
Am avut alături de mine familie (din toate părţile), prieteni care m-au încurajat în pasiunea mea, oameni care m-au ajutat, care m-au sfătuit, care au crezut în ceea ce fac, oameni care şi-au luat răgazul să asculte ce aveam de spus. Este minunat să faci un bilanţ la sfârşit de an şi să îşi simţi sufletul plin de recunoştinţă pentru ce ai primit.
Aşa că pe lângă urările "tradiţionale" de la început, vă mai doresc ceva special: luaţi-vă un pic de timp zilele acestea pentru voi, bucuraţi-vă de ce aţi realizat, iubiţi ceea ce sunteţi, aveţi încredere în voi şi fiţi deschişi în faţa noilor posibilităţi.

Vă mulţumesc tuturor, vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc numai de bine!

Lorena

marți, 20 decembrie 2011

Câștigători concurs de Crăciun


În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat la concurs. M-am bucurat să văd că am așa mulți susținători ECHO, printre ei chiar și domni :)
Am ținut ca tragerea la sorți să fie cât mai obiectivă, iar pentru a realiza acest lucru m-am folosit de un program de listare aleatorie de la random.org
Așadar, pentru a nu vă mai ține în suspans, câștigătorii (sau mai bine zis, câştigătoarele) concursului de Crăciun sunt:

  1. RALUCA IVĂNESCU
  2. RODICA PARASCHIV
  3. ANA MARIA DUMITRU 

Sper din tot sufletul ca aceste mici cadouri să vă aducă mari bucurii. :)


vineri, 16 decembrie 2011

Vervă mare!!!

Sursă foto: www.realitatea.net
De vreo săptămână am un super spor la creat/revizuit/refăcut produse. :)
Săptămâna aceasta au luat naștere 2 tipuri noi de balsam de buze, 4 săruri de baie, 2 săpunuri și 1 balsam de păr. Am preparat o nouă tranșă de cremă antirid pentru ten normal și mixt și încă una de cremă de corp louflee (vin vremuri geroase și o să îmi doresc cu ardoare aceste produse). 
Pentru zilele acestea mai am câteva produse în tolbă, dar nu vi le dezvălui încă. Trebuie să mai rămână și o notă de mister la mijloc, nu-i așa? Plus: am și eu de făcut cadouri, așa că mai sunt și niște surprize. ;;)
Până luni am să încarc și noile produse în prezentare, ca să le puteți vedea și studia pe îndelete.

luni, 5 decembrie 2011

Sărbătorile vin... E minunat, e timpul să dăruiești... :)

Sursă imagine: craciun.blogspot.com
Este vremea de basm a Sărbătorilor de Iarnă! 

Pentru mine acestea au fost întotdeauna cele mai speciale din an - poate și pentru că vin dintr-o zonă de munte, unde oamenii încă mai țin la anumite tradiții, iar gerul iernii și mirosul de zăpadă și brad se îmbină într-un mod magic. 
Este vremea când simți cel mai mult nevoia să dăruiești, să faci bucurii celor dragi (fie chiar și sub forma unei vorbe bune sau a unei mângâieri).
Tocmai de aceea, te invit la un concurs cu premii constând în produse naturale de îngrijire, care se va definitiva pe data de 20 decembrie - ora 18.00.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More