luni, 24 octombrie 2011

Cremă antirid pentru ten normal şi mixt

Dintre toate cremele pe care le-am făcut până acum pot spune că aceasta a avut cel mai mare succes. Cred că este de fapt şi prima cremă de faţă pe care am preparat-o, deci are ceva vechime şi utilizare la activ.
Efectele cele mai notabile, care mi-au fost semnalate de către persoanele ce au folosit-o, sunt de iluminare a feţei, hidratare, hrănire, reducerea şi umplerea ridurilor, reducerea petelor şi o elasticitate crescută a pielii.
Aceste mărturii m-au determinat să-i şi schimb denumirea din “Cremă pentru ten normal şi mixt” în “Cremă antirid pentru ten normal şi mixt” – pentru că acesta este unul dintre marile efecte!
Ca majoritatea produselor mele, conţine Unt de Shea - un ajutor de nădejde pentru orice tip de piele, în special în timpul iernii. Proprietăţile de hidratare intensă, de revitalizare şi calmare, se completează cu cele de regenerare, de stimulare a sintezei de colagen şi stimulare a microcirculaţiei. Plus, să nu uităm că şi pe timpul iernii, pielea noastră are nevoie de protecţie UV,

joi, 6 octombrie 2011

Time for you - Bath Melts

Gata, au trecut şi vacanţa, şi vara. Vine toamna şi după cum spune românul, trebuie să numărăm bobocii. 
Eu chiar pot spune că o să număr mai mulţi boboci “ECO” (anul acesta am conceput mai multe reţete, care au început să se materializeze în stive de cutii plasate strategic în frigiderul meu. Deja am primit recomandări – ca să nu zic plângeri :) că ar trebui să îmi cumpăr unul numai pentru refrigerat produse, nu de alta, dar nu mai avem unde să ne ţinem mâncarea :).
Deoarece în ultima vreme foarte multe persoane au început să îmi ceară detalii despre lucrurile pe care le realizez, am luat decizia de a scrie câte o prezentare dedicată fiecărui produs natural “homemade-uit” de mine.
De curând am găsit

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More